Βαθμολογία

Ένας χρόνος «ΟΚ» με πολλές επιτυχίες!

Μία όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε την Τρίτη (6/10) ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός της Λάρισας, ο «ΟΚ Radio» 104,8 στις εγκαταστάσεις του που συστεγάζονται με την μεταφορική εταιρεία «KIOUSSIS TRANSYS» στο 7ο χιλιόμετρο Λαρίσης – Αθηνών.

Γράφει ο Χρήστος Γκατζούλης
Φωτογραφίες: Βάσω Γκατζούλη

Η όμορφη βραδιά έγινε με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του ραδιοφώνου που έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία αφού από την πρώτη μέρος ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το νέο εγχείρημα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής αυτής της μεγάλης προσπάθειας, ο ιδιοκτήτης του σταθμού κ. Παναγιώτης Κιούσης που έδειχνε χαρούμενος από την μέχρι τώρα παρουσία του σταθμού στα ερτζιανά. Επίσης βρέθηκε σύσσωμο όλο το δυναμικό του σταθμού, χορηγοί του «ΟΚ Radio» 104,8, ακροατές του ραδιοφώνου καθώς και εκπρόσωποι πολλών ομάδων της πόλης μας.

Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις βρέθηκαν εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ (Θωμάς Κυπαρίσσης, Κώστας Κατσάρας) καθώς και πέντε παίκτες (Μονιάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Μπανούσης, Σουλιώτης). Επίσης εκπρόσωποι της μπασκετικής ΑΕΛ (Νάκας, Τριανταφύλλου, Κανάκης) καθώς και παίκτες (Παπακώστας – Μαλέτσιος).

Από τον Γ.Σ.Λ. (Κουκουράβας – Σταυρίδης) καθώς και παίκτες (Κουσιαντζάς – Αγγελόπουλος). Τέλος εκπροσωπήθηκε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καθώς και οι Βυσσινί Αμαζόνες. Όλοι οι καλεσμένοι παρέλασαν από τα μικρόφωνα του σταθμού και έδωσαν ευχές για τον «ΟΚ Radio» 104,8.