Βαθμολογία

Συμφωνία ΟΦΗ-Κώτσιου

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Απόλυτη ερμηνεία βρίσκει η συγκεκριμένη έκφραση στην περίπτωση του Ηλία Κώτσιου και του ΟΦΗ. Ο έμπειρος αμυντικός παρακολούθησε από τις εξέδρες του γηπέδου την ήττα των Κρητικών από το Ηράκλειο και άμεσα φούντωσαν οι φήμες περί επαφών των δύο πλευρών. Άλλωστε, η παρέα του Κώτσιου ήταν το μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ, Γιάννης Τσακαλάκης.

Όπως αποδείχθηκε, πράγματι, υπήρχαν συζητήσεις, οι οποίες σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κατέληξαν σε συμφωνία για την επιστροφή του στην ομάδα, που τον ανέδειξε.

Παρά τα 38 του χρόνια, ο Κώτσιος δεν το βάζει κάτω και θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Εξάλλου, την περσινή σεζόν έδειξε σε καλή αγωνιστική κατάσταση πραγματοποιώντας 25 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα για λογαριασμό του Λεβαδειακού.

Ο πολύπειρος άσος αναμένεται στο Ηράκλειο την Τετάρτη (7/10) ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις επιστρέφοντας στον ΟΦΗ έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια.

Ο Κώτσιος αγωνίστηκε με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» για εφτά χρόνια, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα των Παναθηναϊκού, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα και Καλλονής.