Βαθμολογία

Βλαστός: «Να μας σέβονται οι διαιτητές!»

Σκληρή γλώσσα για τη διαιτησία, αλλά και για το γήπεδο που διεξήχθη η αναμέτρηση, χρησιμοποίησε ο Γιώργος Βλαστός μετά τη λήξη του αγώνα με το Ηράκλειο (0-0).

Οπως ανέφερε «ήθελα να ήξερα ποιός έδωσε άδεια για να γίνει το παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούν να παίξουν ούτε μικρά παιδιά» ανέφερε ο Βλαστός, ο οποίος στάθηκε και στη διαιτησία του Κακριδή απο την Κόρινθο. Οπως ανέφερε «η διαιτησία πρέπει να σέβεται την ιστορία αυτής της ομάδας και να σέβεται και τους ποδοσφαιριστές». Για το παιχνίδι, τόνισε ότι «είχαμε πάθος και ήμασταν συνειδητοποιημένοι. Στο πρώτο μέρος δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο και με δέκα παίκτες κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου Γιώργος Αρχοντάκης, τόνισε πως «παίζαμε με μια τεράστια ομάδα. Ημασταν νευρικοί, αλλά και ανταγωνιστικοί. Κινδυνεύσαμε απο τα στημένα του ΟΦΗ, όπου ο ΟΦΗ είναι πολύ καλός». Για το γήπεδο του Ηρακλείου που είναι μικρό σε διαστάσεις ο κ. Αρχοντάκης ανέφερε ότι «το γήπεδο ήταν θέληση της διοίκησης. Η γνώμη των προπονητών περνάει σε δεύτερη μοίρα. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σε οποιεσδήποτε συνθήκες».