Βαθμολογία

Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Άρχισε να «χτίζεται» από την αρχή η σχέση των φιλάθλων της ΑΕΛ με τους παίκτες και γενικότερα με την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια ήταν κάτι που έλειπε και είχε διαταραχθεί με αποτέλεσμα η ομάδα να μην έχει δύναμη και να μην μπορεί να προχωρήσει.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια πως η μεγαλύτερη δύναμη που έχει η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της, αφού είναι ο 12ος παίκτης. Δεν μας κάνει έκπληξη ότι η ομάδα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, από τη στιγμή που βλέπουμε τους φιλάθλους να κατακλύζουν το γήπεδο. Είναι μια πολύ όμορφη εικόνα για όλο τον κόσμο που ζει αυτές τις όμορφες στιγμές.

Από την πλευρά τους οι παίκτες παίρνουν την δύναμη που χρειάζονται και ανταποδίδουν την συγκίνηση που νιώθουν με το χειροκρότημα στην κερκίδα. Χαρακτηριστικές ήταν οι στιγμές μετά το τέλος του αγώνα με την Ελευσίνα, όταν οι παίκτες της «Βασίλισσας» κατευθύνθηκαν στους Monsters και έγιναν πραγματικά «ένα».

Όλο αυτό σίγουρα βγάζει υγεία και θα είναι οδηγός για την δύσκολη συνέχεια και το μεγάλο στόχο της επιστροφής της ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα.

Υ.Γ. Ο Ματθαίος Μαρουκάκης σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ΑΕΛ στο ματς με την Ελευσίνα, χαρακτηριστική η κίνηση που κάνει στη φωτογραφία αφού δείχνει τον κόσμο, όλους τους φιλάθλους και είναι σαν να τους λέει χαρακτηριστικά «εσείς ήσασταν αυτοί που κερδίσατε…».