Βαθμολογία

Δί(Χ)ως νικητή στην Φιλιππούπολη

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας και Αετό Αμυγδαλέας για την 4η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες, έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, με το παιχνίδι να περιορίζεται στο κέντρο και να κυριαρχούν οι δυνατές μονομαχίες.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι αξιοσημείωτες φάσεις, ήταν λιγοστές με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που απείλησαν πρώτοι, με τον Πίρε, για να απαντήσει ο Απόλλωνας με τον Παλάσκα. Στην συνέχεια, η Αμυγδαλέα έχασε ευκαιρίες με τους Κυριάκο και Τσιτουρτζή, ενώ ο Απόλλωνας είχε δοκάρι στο 70ο λεπτό με τον Χαρούλη.

Από εκεί και πέρα, δεν είχαμε τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να αρκούνται στο να μοιραστούν από έναν βαθμό, όπως επίσης και τις εντυπώσεις.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Μπρέλλας, Καρακώστας (80’ Τσένος), Νάτσης, Γιαννακόπουλος, Κολιός, Κούρο, Αντωνόπουλος, Νάστας (50’ Χαρούλης), Κουρδής Γ., Παλάσκας, Κουβελάς (46’ Κολοβός).

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Σερακιώτης, Ευαγγελούλης, Παπακωστούλης, Καφφές, Πρίφτης, Βαΐτσης (72’ Μαυρουδής Αντ.), Πίρε (81’ Γραμμένος), Κυριάκος, Μαυρουδής Ι., Σιούτας Δ. του Β. (52’ Τσιτουρτζής).

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί: Αναστασίου, Δεληγιάννη.