Βαθμολογία

«Ολύμπια» νίκη για την Καρυά

Ευρεία νίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Όλυμπος Καρυάς, απέναντι στην Προοδευτική Βερδικούσιας, για την πρεμιέρα του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, το απόγευμα της Κυριακής.

Οι γηπεδούχοι, απείλησαν από νωρίς, όταν με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, ο Χρήστος Δάσσιος, είχε δοκάρι. Στο 19’, ωστόσο, ο Αλεξόπουλος με μακρινό σουτ, κατάφερε να κερδίσει τον Δαούλα και να ανοίξει το σκορ, κάνοντας το 1-0, ενώ στο 30’, ο Γρηγόρης Δάσσιος, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, όταν ανέβασε το σκορ σε 2-0, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και έτσι στο 70ο λεπτό, ο Κώστας Δάσσιος, διαμόρφωσε το τελικό 3-0, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη της ομάδας του.

Όλυμπος Καρυάς (Χρήστος Δάσσιος-Γιάννης Καραγκόγκος): Καρακώστας, Δάσσιος Γρ., Δάσσιος Γ., Στεργιούλας, Καραγκόγκος, Δάσσιος Χρ. (80’ Κελέκης), Μανούσιος, Καβαρατζής Ελ., Δάσσιος Κ., Δάσσιος Ορ. (60’ Χάμος), Αλεξόπουλος.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Μαντζαρής, Γκαραβέλης (46′ Μούμος), Συνάπαλος, Θάνος, Κατίνας (46′ Καρκατσέλας Ν.), Οικονόμου Ν. του Γ., Καρκατσέλας Σ., Οικονόμου Ν. του Αθ., Μιχαλές (80′ Νυχτερίδας, λ.τ.), Στατήρης.

Διαιτητής: Σάρρος Βοηθοί: Πρακατές, Νάκας.

Γιώργος Μητσιούλης