Βαθμολογία

«Αναγεννημένο» το Πουρνάρι

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Β’ ΕΠΣΛ, η Αναγέννηση Πουρναρίου, που κέρδισε εκτός έδρας την Συκέα, με σκορ 0-2, για την πρεμιέρα της κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν νωρίς το σκορ, όταν μόλις στο 15ο λεπτό, ο Ζαϊρές κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Νεμπεγλέρας εύστοχα και έκανε το 0-1. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, μέχρι και το 70ο λεπτό, όταν ο Ζιούστης με κάθετη πάσα βρήκε τον Γαρυφαλλόπουλο κι αυτός με διαγώνιο σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Τέλος, να σημειωθεί ότι από την διοίκηση της Συκέας, ανακοινώθηκε μια ακόμη μεταγραφή. Πρόκειται, για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Καρατζιώλη, ο οποίος αποκτήθηκε από την Δόξα Βλαχογιαννίου και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έκανε το ντεμπούτο του.

Συκέα (Δημήτρης Στάθης): Τσούρης, Λάζος, Καραΐσκος, Παληγιάννης, Ζιώζιας Δ. (46’ Κουλιούμπας), Καρέλας, Χασιώτης, Παλάσκας, Καρατζιώλης (75’ Γιουρέλης), Τάχατος (80’ Κατσιγιάννης), Τσάτσος.

Αναγέννηση Πουρναρίου (Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Ζαϊρές, Πατσώνης, Κρητικός Θεοφ. Του Β., Γούργος, Τσιαμούρας (80’ Κρητικός Νικ.), Πάσχος, Νεμπεγέρας, Ζιούστης (85’ Γκέκας), Κρητικός Μιχ. (65’ Κρητικός Θεοφ. Του Γ.), Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητής: Διαμαντής Βοηθοί: Ντίνου, Σπανούλης.

Γιώργος Μητσιούλης