Βαθμολογία

Οδεύει για άλλες Πολιτείες η Αστραπή!

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας είναι η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ που συνεχίζει μόνο με νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο!

Την Κυριακή (4/10) επικράτησε του Φαλανικού με σκορ 2-0 αποδίδοντας και καλό ποδόσφαιρο παράλληλα. Πολύ νωρίς στο 5’ κέρδισε πέναλτι ο Σουλτούκης, εκτέλεσε ο Μολάς και έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη από κόρνερ του Μολά πήρε ο Ψωμολιάς και έκανε το τελικό 2-0. Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους έχασαν οι Αποστόλου, Σπανός και Σουλτούκης. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν μόνο σε δύο καλά σουτ που δεν είχαν όμως την τύχη (Πανταζής, Λυγούρας). Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το πέναλτι στο 5’ της Αστραπής, ενώ ζήτησαν δύο πέναλτι στο δεύτερο μέρος που δεν τους δόθηκαν.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Λιούσκας, Παπαμάνος, Ψωμολιάς, Μπατζέλας, Μολάς, Σουλτούκης (70’ Καλτσάς), Σπανός (82’ Καρατζιόλης), Γκιουρσάνι (80’ Αρσένης), Αποστόλου.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Βαρσάμης, Λυγούρας (70’ Κολοβός), Δαλακώνης, Λιλολάρι, Παπαγεωργίου (80’ Ουγιάρος), Μπλέντι, Πανταζής, Καργιώτης, Αλεξανδρής, Αλατάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Καραμπούλας, Καρακώστας.

Βάσω Γκατζούλη