Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για το Καλοχώρι

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Δήμητρας Γιάννουλης με γκολ του Ταρταμπούκα (1-0). Το παιχνίδι ήταν δυνατό, στο 25’ έκανε τη σέντρα ο Τσιαντούλης, την κεφαλιά πήρε ο Φούντας και την έστειλε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 30’ η Γιάννουλη είχε ένα τετ α τετ με τον Κατσαμάκα αλλά δεν πρόλαβε να το τελειώσει με επιτυχία. Στο 60’ ο Μπούνα έκανε το πλασέ απέκρουσε ο Παναγιωτόπουλος. Στο 73’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταρταμπούκα η μπάλα στο «γάμα» και 1-0.

Η Γιάννουλη θα μπορούσε στο 80’ να φέρει το ματς στα ίσα, όμως η κεφαλιά του Εμμανουήλ κατέληξε στο κάθετο δοκάρι. Στο 94’ για την ομάδα του Καλοχωρίου, ο τερματοφύλακας Μαρδάνης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης Π., Μάρκου, Έξαρχος, Νεστορίδης, Σπυρόπουλος, Βενέτης, Λουκανίκας (75’ Μηλιόπουλος), Φούντας (85’ Λίταινας), Ταρταμπούκας (78’ Τσιαντούλης Κ.), Μπούνα.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Μπέτσιος (65’ λ.τ. Παλάντζας Ν.), Καλούσης, Εμμανουήλ, Μηνάς, Μανάκας, Θώμος, Γκαλγκανόπουλος, Χατζηγρηγορίου Κ. (70’ Μουσιός), Κατσαμάκας (45’ λ.τ. Δαούλας), Μακρής.

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Μάνος, Πατέτσος.

Βάσω Γκατζούλη