Βαθμολογία

Συνέχισε νικηφόρα ο Δαμασιακός

Με νίκη προχώρησε την Κυριακή (4/10) ο Δαμασιακός επικρατώντας με σκορ 2-1 των Αγίων Αναργύρων. Πολύ νωρίς στο 5’ ο Δαμασιακός μπήκε μπροστά στο σκορ όταν ο Μπουκουβάλας έβγαλε ωραία ασίστ στο Λούτσο και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα καλοί στο πρώτο μέρος. Στο 30’ ο Αμαλαριώτης πέρασε και τον κίπερ και πάνω στην γραμμή να διώχνουν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί. Στο 35’ το σουτ του Ρουμελιώτη που βρέθηκε τετ α τετ κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε άουτ. Στο 42’ σέντρα του Πλιάγκα, βγήκε ο Γάκης τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει.

Στο 40’ για τον Δαμασιακό καλό σουτ του Μπουκουβάλα το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο δεύτερο μέρος πίεσαν οι Άγιοι Ανάργυροι και έτσι στο 64’ έκανε τη σέντρα ο Βίλλης, πετάχτηκε ο Μούμος και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Τον τελευταίο λόγο είχε ο Δαμασιακός αφού στο 83’ το δυνατό σουτ του Μπουκουβάλα μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα και έγινε το τελικό 2-1. Η ομάδα του Δαμασιακού αγωνίστηκε από το 50’ με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσάλτας.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Μαστοροδήμος, Γεωργαντζάς, Μπακαϊμης (48’ Μουσιάρης Θ.), Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Μουσιάρης Δ., Γανός, Λέτσιος Σ. (85’ Τσακνάκης), Μπουκουβάλας, Λούτσος.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Βίλλης, Πλιάγκας, Παναγιώτου, Τσιφλίζογλου, Μούμος, Γάκης (60’ Βράκας), Κουσιάς (55’ Μητρακούλης), Αντωνόπουλος, Ρουμελιώτης (75’ Ευαγγέλους), Αμαλαριώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Νατσιούλας, Γκαρέλης.

Βάσω Γκατζούλη