Βαθμολογία

«Πέταξε» στην πρώτη του νίκη

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Αετός Μακρυχωρίου, που κέρδισε με σκορ 0-1 το Αβέρωφ, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, ενώ και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν από την πλευρά τους να πετύχουν γκολ.

Το Μακρυχώρι, είχε την πρώτη καλή στιγμή, όταν μόλις στο 5ο λεπτό, ο Νικούλης είχε δοκάρι, ενώ στην συνέχεια, το δοκάρι σημάδεψαν τόσο ο Τσούτσας, όσο και ο Σχοινάς, από την πλευρά του Αβέρωφ, στο 20ο και στο 70ο λεπτό αντίστοιχα.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, ήρθε στο 75’, όταν ο Αργύρης, έκανε το 0-1 για την ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα, ενώ λίγο αργότερα, ο Αετός πέτυχε κι άλλο τέρμα, αυτήν την φορά με τον Φουσίκα, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Νίκος Γκαλίτσιος): Μάνος, Γκουτσιούδης, Μούτσιος, Ντελόπουλος (65’ Κουτσάκης), Χατζής Γ., Σιαμαντούρας (75’ Ζαφειρούλης), Σχοινάς, Κωφός (65’ Μάρκου), Ελευθέρογλου, Τσούτσας, Χατζής Κ.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κωνσταντίνου, Γκαμπέτας, Τίκος (83’ Καλπίας), Δάσσιος, Πολύζος, Αργύρης, Παυλόπουλος (70’ Παπαδημητρίου), Τέας, Φουσίκας, Γκαραλιάκος (60’ Μπουζώνας), Νικούλης.

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Νίκζας, Τσαπράζης.

Γιώργος Μητσιούλης