Βαθμολογία

Τέσσερα γκολ και νίκη για το Βλαχογιάννι

Η Δόξα Βλαχογιαννίου κατάφερε να πάρει άλλους τρεις βαθμούς επικρατώντας αυτή τη φορά του Αμπελωνιακού με σκορ 4-2. Στο 31’ άνοιξε το σκορ το Βλαχογιάννι όταν ο Κοντοθανάσης Β. έδωσε την πάσα στον Ζηρδέλη και αυτός με σουτ έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά μετά στο 37’ αντέδρασε ο Αμπελώνας όταν ο Βούκιας βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ και το 1-1.

Στο 50’ η ομάδα του Αμπελώνα μπήκε μπροστά όταν έκανε τη σέντρα ο Ρόκα και βρήκε πάλι τον Βούκια που έκανε το 1-2. Δύο λεπτά μετά ο Κοντοθανάσης Β. έκανε τη σέντρα βρήκε τον Κοντοθανάση Δ. και αυτός με δυνατό πλασέ έκανε το 2-2.

Στο 80’ ο Κοντοθανάσης Β. έδωσε στον Ζηρδέλη και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-2 και στο 84’ μεγάλη μπαλιά του Ιωαννίδη πήρε την κεφαλιά ο Λιόλιος και έκανε το τελικό 4-2. Από το 73’ η ομάδα του Αμπελώνα έπαιξε με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κωτούλας.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Ξεσφίγγης, Αθανασούλης, Μπουζούκας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης Β. (85’ Ξεφτέρης), Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ., Κοκόμπελης (50’ Μήσιος Δ.).

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Μπραζιτίκος, Νταλακούρας (65’ Ράπτης), Τζαρτζάνης, Κωτούλας, Γκόλτσιος, Λιόντος, Αρσένης (70’ Καρυπίδης), Χατζούλης, Συκιώτης (40’ Ράπτης), Ρόκα, Βούκιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Τέγος, Άκριβος.

Βάσω Γκατζούλη