Βαθμολογία

Πήρε τις «δάφνες» της νίκης

Έπρεπε να φτάσουμε στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, για να γευτεί η Δάφνη Γλαύκης την πρώτη της νίκη για την φετινή χρονιά. Η ομάδα του Φώτη Πλίτση, κατάφερε να επιβληθεί εκτός έδρας, του Ηρακλή Λάρισας, με σκορ 0-3, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής.

Οι φιλοξενούμενοι, έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους κι έτσι μόλις στο 10ο λεπτό, ο Βεργής με σουτ, σημείωσε το 0-1 για τους «πράσινους». Επτά λεπτά αργότερα, ο Φώτος, με πλασέ σημείωσε το 0-2 για την Γλαύκη, ενώ τον θρίαμβο ολοκλήρωσε στο 30ο λεπτό ο Μπατζογιάννης, που διαμόρφωσε το τελικό 0-3, τελειώνοντας ουσιαστικό εκεί το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής έδειξε να αιφνιδιάζεται και δεν κατάφερε να απαντήσει, γνωρίζοντας τελικά την ήττα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ηρακλής Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης-Νίκος Βλαχούλης): Μπακαρός, Γουργιώτης, Αρχοντής, Μπαλαμώτης, Κατσιαρός (46’ Μπέης), Μπάμης, Ταστεμερίδης, Φιλίππου (60’ Ντονούδης, λ.τ.), Ζαφείρης, Μαυρομάτης, Νίκα (75’ Πατσιούρας).

Δάφνη Γλαύκης (Φώτης Πλίτσης): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Σμυρλής (65’ Τσιώλης Ευ., λ.τ.), Αλεξανδρής, Υφαντής, Μπιρόλ, Κολιοφούτης, Βεργής, Τσιώλης Νικ. (20’ Μπατζογιάννης, λ.τ.), Τσιώμης (80’ Σπανούλης), Φώτος.

Διαιτητής: Χήτος Βοηθοί: Δεληγιάννη, Δεδικούσης.

Γιώργος Μητσιούλης