Βαθμολογία

Χωρίς νικητή το Λαρισινό ντέρμπι

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν την Κυριακή (4/10) Δωτιέας Αγιάς και Τύρναβος 2005 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος).

Αποστολή στην Αγιά: Βάσω Γκατζούλη

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες, με την κερκίδα να είναι κατάμεστη. Ένα όμορφο παιχνίδι και δυνατό έγινε στην Αγιά ανάμεσα σε δύο λαρισινές ομάδες με το ματς να έχει στα στοιχεία του ντέρμπι.

Υπήρχαν καλές και κλασσικές φάσεις στο ματς και από τις δύο ομάδες που δεν μπόρεσαν όμως να βρουν δίχτυα. Η ομάδα του Τυρνάβου φαινόταν να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έπαιζε πιο συγκροτημένα, υστερούσε όμως στο τελείωμα των φάσεων. Η Αγιά έδειχνε πιο έμπειροι και εκμεταλλευόταν όλες τις αδυναμίες του Τυρνάβου.

Την καλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για την Αγιά την είχε ο Κόκκας στο 42’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή πήρε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν περισσότερες για τον Τύρναβο ο οποίος έχασε πολλά τετ α τετ.

Πολύ νωρίς στο 7’ εκτέλεσε κόρνερ ο Τσιρογιάννης τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε ο Τσατσαλίδης να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 15’ πολύ καλό σουτ του Τσιρογιάννη, η μπάλα ξυστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 27’ ο ταχύτατος Τσατσαλίδης ξέφυγε από την άμυνα, ενώ του είχε δώσει πάσα ο Ραμάϊ, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 45’ ο Λίταινας έδωσε στον Παπαχρήστο που την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο αμυντικός.

Στο 56’ σουτ του Λίταινα μπλόκαρε ο Παϊτέρης, στο 62’ ύστερα από μπαλιά του Τασιούλη βγήκε τετ α τετ ο Κόκορας, έκανε το σουτ μπλόκαρε όμως ο Παϊτέρης.

Στο 64’ καλοχτυπημένο φάουλ του Τσιρογιάννη, εξαιρετική απόκρουση με εκτίναξη από τον Παπαγιάννη. Στο 80’ ο Τασιούλης έβγαλε την σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Κόκορα και αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Σβερκούλης έβγαλε σε πολύ καλή θέση τον Παπαϊωάννου και αυτός έστειλε την μπάλα άουτ.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης Π., Παππάς, Γούτος (20’ λ.τ. Ραμάϊ), Τσακάλι, Κόκκας, Μπαλογιάννης (83’ Σούλι), Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Κορλός (85’ Ιωαννίδης), Τσιρογιάννης, Καρβούνης.

Τύρναβος 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας (74’ Παπαϊωάννου), Μητσογιάννης, Μανιώτης, Μπαξεβάνος, Παπαχρήστος (46’ Σβερκούλης), Κρίτσας, Τσιρλίδης (46’ Τασιούλης, Λίταινας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σιδηρόπουλος, Δέλλιος, Ταγκαλίδης (Πέλλας).