Βαθμολογία

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Οικονόμος

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 στην Ηγουμενίστα κόντρα στον Θεσπρωτό. Το ματς διεξήχθη παρουσία περίπου 500 ατόμων. Στο 10’ ο Πέντσας χάνει μεγάλη ευκαιρία. Στη συνέχεια επικίνδυνο φάουλ του Τόλιου, μόλις άουτ.

Αμέσως μετά και πάλι ο Τόλιος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κωνσταντάκο, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού. Μεγάλη φάση στο 20' για τον Οικονόμο, αλλά ασθενές το πλασέ του Τόλιου.

Στο 25’ σουτ του Αγροδήμου στο 25' σε κόρνερ ο Κωνσταντάκος! Λάθος όμως και από τον Μήτση από το οποίο προήλθε η φάση. Στο 46’ σουτ του Τόλιου από πάσα του Αγροδήμου, σε κόρνερ ξανά ο Κωνσταντάκος! Στη συνέχεια σουτ του Αγρόδημου, στην έξω πλευρά του πλεκτού.

Στο 50’ πέναλτι για το Θεσπρωτό. Το κερδίζει ο Μπίκας στο 50'. Ο Στεφανίδης στο 51΄ευστόχησε ανοίγοντας το δρόμο στο Θεσπρωτό! Στο 69' ο Θεσπρωτός κάνει το 2-0. Ο Γεωργίου βρέθηκε απέναντι στον Γούπα και τον νίκησε με δυνατό σουτ για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων

Τελευταία φάση για τον Οικονόμο. Ο Βούζας χάνει απίστευτη ευκαιρία από κοντά, η κεφαλιά του μέσα από τη μικρή περιοχή μόλις άουτ.

Θεσπρωτός (Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Μώκος, Πανταζής, Μήτσης, Καρύδης, Σουκρήογλου, Μπίκας, Καρυπιάδης, Στεφανίδης, Πέντσας, Γεωργίου

Οικονόμος (Μπεριτζάς): Γούπος, Παπαγεωργίου (14’ λ.τ. Καψιώχας), Μάνικος, Κορομηλάς, Μπαλής, Πρίφτης, Τόλιος (50' Μαχαίρας), Αγροδήμος, Βούζας, Καμπέρης (65' Δημητρέλης), Καραγκούνης.

Πηγή της φώτο: thesprotiaball.gr