Βαθμολογία

«Κόλλησαν» στο μηδέν

Ακαδημία Τυρνάβου και Ελπίς Μεσοχωρίου έμειναν στο 0 σε ένα φτωχό από φάσεις παιχνίδι. Έτσι και οι δύο ομάδες έχουν από ένα βαθμό καθώς ήταν το πρώτο παιχνίδι για φέτος.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που θα απειλήσουν πρώτοι. Μόλις στο 7’ ο Ακριβόπουλος θα κάνει το πλασέ από το πέναλτι με την μπάλα να βγαίνει λίγο άουτ. Η απάντηση θα έρθει στο 16ο λεπτό όταν ο Παπαχατζής θα βρει τον Μούργκα που θα κάνει το σουτ αλλά θα απομακρύνει δύσκολα ο Πατσιτός. Η τελευταία φάση ανήκει στο Μεσοχώρι με ένα δοκάρι από τον Φακίτσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε παιχνίδι κέντρου. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 79’ για την Ακαδημία. Ο Φουρκιώτης θα δώσει στον Στάμου που το σουτ του θα περάσει ελάχιστα άουτ.

Στο 74’ ο Παπαχατζής θα δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αφήσει την ομάδα του με 10.Αυτό όμως δεν το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι με το σκορ να μένει ως έχει.

Ακαδημία Τυρνάβου (Κεχαγιάς Νίκος): Βλιώρας, Ραψανιώτης, Δασαλόπουλος (78’ Κατσαβός λ.τ), Μεζίνι, Μπάκος Κ. (60’ Κόκκας), Παπαχατζής, Φουτκιώτης, Στάμου, Μπάκος Γ., Μούργκας (70’ Βίδρας).

Ελπίς Μεσοχωρίου (Νίκος Χρόνης): Πάτσιτος, Χαράλαμπος (66’ Καλογιάννης), Μούσιος Φ., Γκαμπέτος, Χρόνης, Μαρκούγιας, Ακριβόπουλος, Καρακώστας, Κουζιώνης (75’ Νεράτζης), Φακίτσας Σ. (80’ Φακίτσας Β.), Τσιάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Μπουρουζίκας, Μπουρονίκος.