Βαθμολογία

Ντόστανιτς: « Η ΑΕΛ μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς μετά τη νίκη επί της Ελευσίνας τόνισε: «Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας. Είναι μία ομάδα που ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι παίζαμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας και ήταν επικίνδυνο. Μπράβο και στους παίκτες μου, αλλά έχουμε ακόμα 32 παιχνίδια. Έχουμε μόλις έξι βαθμούς και αυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας δεν είναι τίποτα.

Ο πρώτος αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, με τον καιρό να δυσκολεύει περισσότερο τα πράγματα. Αλλά οι παίκτες έδωσαν τα πάντα κάτι που τους κούρασε και σωματικά και πνευματικά. Όλοι δουλέψανε σκληρά. Έχουμε 28 παίκτες και ας μην ξεχνάμε πως ακολουθούν πολλοί που ήρθαν αργότερα.

Οι μεγάλες ομάδες γίνονται όταν οι αλλαγές που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μπορούν να καλύπτουν άμεσα. Η ΑΕΛ μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα αν με ρωτάτε το επίπεδο που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν ακόμα παίκτες που προετοιμάζονται, όπως ο Ναγιάρ, Κουτσιανικούλης και Μπόγιοβιτς. Αλλά έχουμε και παίκτες που πήραν τους έξι βαθμούς. Αυτό σημαίνει πως όλοι ξέρουν σε ποια ομάδα βρίσκονται και ποιο σήμα φοράνε.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλό ρυθμό και την κυκλοφορία. Είχαμε όμως προβλήματα στη μεσαία γραμμή. Μπροστά έχουμε την ποιότητα και τον αποδεικνύουν τα έξι γκολ, αλλά ας μην ξεχνάμε και τους υπόλοιπους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν κι άλλο.

Εμείς δουλεύουμε μόνο δύο μήνες, μια ομάδα που παίζει σε τέτοιο ρυθμό θέλει καιρό για να είναι απόλυτα έτοιμη. Μην ξεχνάτε πως έχουμε και παίκτες από τον ΟΦΗ που είναι σε απραγία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από τη στιγμή όμως που βρίσκονται στην ΑΕΛ πρέπει να ξέρουν που βρίσκονται. Ο ρυθμός όμως είναι δύσκολο να αποκτηθεί από τώρα.

Είμαι ρεαλιστής σαν άνθρωπος και πατάω σταθερά στα πόδια μου. Ξέρω πως πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς. Όλοι οι παίκτες δουλεύουν καλά και όλοι θέλουν να παίξουν. Έχουμε ακόμα αρκετούς αγώνες σε μία κατηγορία πάρα πολύ δύσκολη. Από τη στιγμή όμως όπου έχουμε αυτό το επίπεδο θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε».