Βαθμολογία

Δεν κουνήθηκε δίχτυ στο «Γ. Μητσιμπόνας»

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα, έληξε η αναμέτρηση της πρεμιέρας στον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Άγιο Θωμά και Δόξα Υπέρειας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν πόντο, μετά την ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν περισσότερες ευκαιρίες και ήταν κάπως καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο ενώ κι ο Άγιος Θωμάς προσπάθησε για το γκολ, με το ισόπαλο 0-0 ωστόσο να είναι δίκαιο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η Υπέρεια, απείλησε πρώτη, όταν μόλις στο 8ο λεπτό, ο Βαΐτσης, δοκίμασε ένα σουτ από πλεονεκτική θέση, το οποίο απέκρουσε αμυντικός του Αγίου Θωμά. Στο 12’, ήταν η σειρά του Αγίου Θωμά να απειλήσει, όταν ο Γελαδάρης έκανε ένα σουτ, το οποίο όμως απέκρουσε ο Σκαντζούρης, ενώ στο 18’, ο Βαΐτσης απείλησε εκ νέου για την Υπέρεια, όμως το σουτ του πέρασε άουτ.

Στο 23’, ο Μαλέσκα, έβγαλε μια σέντρα από τα αριστερά και βρήκε τον Βαΐτση, που με προβολή, ανάγκασε τον Καραλάιο να αποκρούσει αρχικά και στην συνέχεια να μαζέψει την μπάλα με διπλή προσπάθεια. Στο 26’, ο Τσιούρης δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, το οποίο πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Καραγιάννης εκτέλεσε ένα φάουλ, βρήκε τον Καλούση, που σούταρε από πλάγια δεξιά θέση, αλλά ο Σκαντζούρης απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε όπως και στο πρώτο, μέχρι και το 65’, οπότε και ο Άγιος Θωμάς έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπαρτζιάλη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, κατά παράξενο τρόπο, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο και απείλησαν με τους Θανασάρα και Καραγεωργίου, χωρίς όμως να πετύχουν κάτι το ιδιαίτερο.

Άγιος Θωμάς (Βασίλης Κυριάκος): Καραλάιος, Κουτσάκης, Παππάς (68’ Αντωνόπουλος, λ.τ.), Μπαρτζιάλης, Παλιοτζήκας, Γκούτουρας, Γελαδάρης, Καλούσης, Καραγεωργίου, Μπουρίτας (35’ Θανασάρας), Καραγιάννης.

Δόξα Υπέρειας (Αποστόλης Παπαδόπουλος): Σκαντζούρης, Τσιανάκας, Ζαχόπουλος, Καραμπέρης, Γούναρης (80’ Κλιάφας Β.), Τσιούρης, Τέμας, Γκατζόγιας, Κλιάφας Ι. (85’ Κοτσίλης), Μαλέσκα, Βαΐτσης (60’ Κερμελίδης).

Διαιτητής: Τσακνάκης Βοηθοί: Τζιόλας, Ρουπέλας.