Βαθμολογία

«Αναγεννημένη» στην πρεμιέρα

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε η Αναγέννηση Φαρσάλων, μέσα στην έδρα του Άρη Κουλουρίου, για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ομάδα των Φαρσάλων, κατάφερε από νωρίς να πατήσει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να ανοίξει το σκορ, μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης, βρήκε ωραία τον Τζερεμέ κι αυτός έκανε το 0-1, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 70’, ο Βασίλης Τσιάμπας, κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Τζερεμές, που ευστόχησε και σημείωσε το 0-2, σημειώνοντας παράλληλα και δεύτερο προσωπικό τέρμα.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν κι αυτοί με πέναλτι, όταν στο 80ο λεπτό, ο Κοττάκος το κέρδισε και το εκτέλεσε ο Κολομητρούσης, διαμορφώνοντας το 1-2. Μάλιστα, υπήρξε και μια αποβολή για τους γηπεδούχους, όταν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λευτέρης αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα, για εξύβριση.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος (70’ Κολομητρούσης), Φασούλας, Κατσής, Χάμος, Κατσάπας (65’ Λευτέρης), Κοττάκος, Καρλιγκιώτης, Νεράντζης, Γαρυφαλλόπουλος, Αθανασόπουλος (46’ Μπακαβέλος).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Τσιάμπας Β., Μπουλάρι, Προσμίτης, Σακελλαρίου Κ., Βότσης, Ζαγγανάς, Μουτκανάς (46’ Σκέπι), Αρβανιτοζήσης Δ., Τζερεμές (80’ Τσιάμπας Απ.), Συμεωνίδης (70’ Κούρο).

Διαιτητής: Διαμαντής Βοηθοί: Κουβάτας, Μπούτος.

Γιώργος Μητσιούλης