Βαθμολογία

(Χ)ορταστικό θέαμα

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο Βαμβακούς και Μαχητή Τερψιθέας, για την πρεμιέρα του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 18ο λεπτό, όταν ο Μακρής, βρήκε με όμορφη κάθετη μπαλιά τον Παλαμίδα, που ολοκλήρωσε την προσπάθεια με γκολ, σημειώνοντας το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, ο Ρουμπιές, κατάφερε να ισοφαρίσει το 36ο λεπτό για την ομάδα του Μαχητή.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι, μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ, όταν στο 66ο λεπτό, ο Βόπης έδωσε στον Ανδρεόπουλο, αυτός στον Παλαμίδα, του οποίου το σουτ όμως απέκρουσε ο Δημεράς, αλλά στην επαναφορά, ο επερχόμενος Ανδρεόπουλος σημείωσε το 2-1.

Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε και πολύ για την Βαμβακού, μιας και ο Ηλιόπουλος, κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλι για την Τερψιθέα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Παλαμίδας Β., Κούλης, Μαργαριτόπουλος, Αρσενόπουλος (60’ Πέτσας), Μορφογιάννης, Κατσανάκης (85’ Τζιτζιφλής), Βόπης, Μακρής, Μουτκανάς (70’ Ανδρεόπουλος), Φλώρος, Παλαμίδας Ν.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Δημεράς, Δολμές, Κολοκυθόπουλος (63’ Χονδροδήμος, λ.τ.), Ηλιόπουλος (82’ Ζάχος, λ.τ.), Αργυρούλης, Σκαφιδάς, Πατσιούρας Δ. (63’ Καμπουρογιάννης), Καρκαντζιάς, Ρουμπιές, Κατσής, Χατζηκαμαγιάννης.

Βοηθοί: Μπουρονίκος Βοηθοί: Χασιώτης, Παπαγεωργίου.

Γιώργος Μητσιούλης