Βαθμολογία

Έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του…

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ το Κιλελέρ, που κέρδισε με σκορ 1-4 τον Διογένη. Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καταιγιστικοί και δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί για το πρωτάθλημα που είχαν από την περίοδο της προετοιμασίας.

Το Κιλελέρ, άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Αποστόλη Ζιόμπουρα, ενώ ο ίδιος παίκτης, σημείωσε το 0-2, δέκα λεπτά αργότερα. Στο 35’, ο Χατζηλαδάς, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, το οποίο έμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βολιωτόπουλος μείωσε στο 65’ για τον Διογένη, για να έρθει ο Κωνσταντάς στο 70’ και να διαμορφώσει το τελικό 1-4, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη για την ομάδα του.

Διογένης (Γιώργος Κύργιας): Μητρόπουλος, Αδάμου (55’ Αλεξίου), Αγγελίκος, Καραγιάννης, Μπαλοδήμος (46’ Κοτολώσης), Μιχαήλ, Αλμπίνιο, Βολιωτόπουλος, Κύρκος, Τσαπατόρης, Βουλγαράκης (60’ Παπαχρήστος).

Κιλελέρ (Βασίλης Δραγατζίκης): Κουκουφίκης, Καραΐσκος, Κοκότσικας, Παλάσκας (46′ Κωνσταντάς), Ζιόμπουρας Αθ., Χατζόπουλος, Γκέκας, Καναλιώτης (65′ Γούσης), Χατζηλαδάς, Κασιός, Ζιόμπουρας Απ. (70′ Μουρατάι).

Διαιτητής: Διαμάντης Βοηθοί: Λάκης, Ραμάι.

Γιώργος Μητσιούλης