Βαθμολογία

Μια «δαγκωματιά» ήταν αρκετή

Νίκη με σκορ 0-1, πήραν οι Λύκοι απέναντι στην Δόξα Ομορφοχωρίου, στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας.

Η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να φτάσει στο γκολ που της χάρισε την νίκη, στο 40ο λεπτό, όταν ο Γεωργούλας κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Βαγγέλης Βάνης, ο Δημόπουλος απέκρουσε αρχικά, αλλά στην επαναφορά ο Ρακιντζόγλου κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το 1-0.

Από εκεί και πέρα, οι Λύκοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Δάλλα και Ντριβαλά, ενώ και το Ομορφοχώρι είχε καλές φάσεις. Η Δόξα, μάλιστα, έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Καπετάνιος αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα στην φάση του πέναλτι. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι έχουν και παράπονα από τον διαιτητή, διότι θεωρούν ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Τέλος, οι άνθρωποι της Δόξας Ομορφοχωρίου, θέλουν να ευχηθούν στην ομάδα των Λύκων, ότι καλύτερο και καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Δημόπουλος, Καλαφάτης (46’ Μωραΐτης), Ιορδανίδης, Καπετάνιος, Γκαμπέτας, Τσιόγκας, Πετρίκης, Σπυρόπουλος (60’ Μπαντάφας), Δαλαμπύρας, Χριστοδούλου Στ., Τζήμουλας (70’ Φούκης).

Λύκοι (Λευτέρης Λελέδης-Σάκης Καλαμάς): Κακαρδάκης, Βάνης, Μούτσα, Καψάλης, Τσιάρας, Ντριβαλάς, Σπανός, Γεωργούλας (46’ Γκαλμπογκίνης, 70’ Τζήμας, λ.τ.), Δάλλας, Παπαδήμος, Ρακιντζόγλου (55’ Αλεξανδρής).

Διαιτητής: Τέγος Βοηθοί: Τσιρογιάννης, Μπακαγιάννης.

Γιώργος Μητσιούλης