Βαθμολογία

Με το δεξί ο Θερμαϊκός

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, ο Θερμαϊκός Στομίου, που στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου, όπου και αγωνίζεται, κέρδισε με σκορ 1-2 τον Μελιβοιακό, σε ένα παιχνίδι που από πολλούς είχε χαρακτηριστεί ντέρμπι νεοφώτιστων ομάδων.

Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Στομίου, προήλθε από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, Ζιούρκα, που προσπαθώντας να κάνει ένα βολέ, έστειλε την μπάλα στην πλάτη του Οδυσσέα Πολύζου και αυτήν στην συνέχεια κατευθύνθηκε στα δίχτυα του.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μελιβοιακός, ανασυντάχτηκε  και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Μπάτσικας έβγαλε μια σέντρα και ο Βούρτουρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φωτίου, κάνοντας το 1-1 και ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν αποθαρρύνθηκαν και έτσι κατάφεραν να φτάσουν σε ένα ακόμα τέρμα, αυτήν την φορά με τον Χατζηλιόντα, που διαμόρφωσε το τελικό 1-2, λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι.

Μελιβοιακός (Σπύρος Ευαγγέλου): Ζιούρκας, Μπάτσικας, Παπαρίζος Ρ., Παπαρίζος Μ., Μπασανάς, Βούρτουρας, Δημητρούλης, Λόλος (60’ Πλατσάς Αγγ.), Λαδάς, Μαλαχτάρης (46’ Μακρής), Κανδυλάρης Β.

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Τοπάλης, Θεοδώρου, Καρέντζος, Ταπατάς (55’ Βούλγαρης), Τσιάρας, Λιάκος, Χατζηλιόντας, Σελήνης Δ., Πολύζος, Δεσπότης Θ.

Διαιτητής: Γιάντσης Βοηθοί: Τσατσαρώνης, Σπανούλης.

Γιώργος Μητσιούλης