Βαθμολογία

Πήρε μπροστά η Ελασσόνα!

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, σημείωσε το Σάββατο η Ελασσόνα επικρατώντας με σκορ 1-2 του Ηρακλή Χάλκης. Οι φιλοξενούμενοι πήρε από νωρίς προβάδισμα αφού στο 25’ ο Ματούλας με σουτ έκανε το 0-1 και λίγο πριν εκπνεύσει το ημίχρονο ο ίδιος παίκτης ύστερα από ατομική ενέργεια αφού τους πέρασε όλους και τον τερματοφύλακα με πλασέ έκανε δύο τα τέρματά του.

Η Χάλκη είχε μια καλή στιγμή με τον Λιντέρη όταν το σουτ του πήγε πάνω από τα δοκάρι και η καλύτερη στιγμή ήταν στο 35’ όταν το πλασέ του Ραπτοτάσιου έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο Μιγδάνης.

Στην επανάληψη στο 48’ η Χάλκη κατάφερε να μειώσει με πέναλτι του Μόκα (1-2). Στο 70’ το σουτ του Ραπτοτάσιου έπιασε ο Μιγδάνης και στο 60’ ο Μαγκανίκας έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Χαβίλας, Σταμάτης, Τζιμολάρι, Τσίρκας, Νταμήτρος, Μόκας, Ραπτοτάσιος, Βογιατζής Χ., Κατσιάνας (68’ Ντινούλης), Λιντέρης, Τσακουρίδης (70’ Τοπαλίδης).

ΠΟ Ελασσόνας (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μιγδάνης, Κυρίτσης Γ., Νταμπώσης (50’ Καραμάνος), Περτζιόνι, Μπούσιας, Σινάπαλος, Ελευθεριάδης, Καρυπίδης (77’ Θέμελης), Μαγκανίκας, Ματούλας, Μάρκου (30’ Κυρίτσης Θ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Γκανάτσιου, Καρακώστας.

Βάσω Γκατζούλη