Βαθμολογία

Ιδανικό ξεκίνημα για την Κοιλάδα

Η Κοιλάδα κατάφερε να κάνει ιδανικό ξεκίνημα με τη νίκη της στο γήπεδο του Θεσσαλικού επί της Χαραυγής με σκορ 1-4 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι τα είχε όλα! Πέντε γκολ, τρεις αποβολές, ένταση και πολλά παράπονα στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο όλα κύλησαν ομαλά με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν δύο γκολ και τους γηπεδούχους να χάνουν ένα πέναλτι.

Στην επανάληψη τα… νεύρα ήταν έντονα, οι κάρτες από τον διαιτητή Μπουμαρσόπουλο πολλές με σκοπό να ηρεμίσει τα πνεύματα και σίγουρα σε κάποιες στιγμές το παιχνίδι ξέφυγε…

Στο 2’ ο Κατσούλης με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Κοιλάδα και στο 15’ ο Γκέρσι έκανε το ανάποδο ψαλιδάκι, απέκρουσε ο κίπερ της Χαραυγής και στην επαναφορά ο Κέϊβιν με σου έκανε το 0-2. Στο 20’ η Χαραυγή έχασε πέναλτι με τον Κεραμίδα (απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κοιλάδας).

Στο 55’ ο Λάτα μείωσε σε 1-2 από τα έντεκα βήματα με τον διαιτητή να ζητά να εκτελεστεί και δεύτερη φορά το πέναλτι (και τις δύο ο Λάτα σκόραρε).

Στο 60’ τα… αίματα άναψαν με τον διαιτητή να αποβάλει τον τερματοφύλακα Ράϊδο και τον Κατσούλη για λογαριασμό της Κοιλάδας. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν είδαμε καλό ποδόσφαιρο. Σκληρά μαρκαρίσματα και αρκετή ένταση. Στο 75’ αποβλήθηκε και ο Λάτα για την Χαραυγή.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν και τρίτο γκολ (1-3) με τον Γκέρσι από τα έντεκα βήματα. Ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο σκόραρε και στο 89’ για το τελικό 1-4.

Χαραυγή: Ράϊδος (60’ Καρανίκας), Ζυγούρης, Βαρσάμης, Τσανάς, Πετράκης Χ., Βιντσάνι, Περιτογιάννης, Παππάς, Κεραμίδας (45’ Λάτα), Σκοτινιώτης (Λαχανάς), Πετράκης Μ.

Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τσιτουρτζής, Σδράλης, Αβραμούλης 75’ Μπουρής), Τσαδήμος, Τριανταφύλλο, Ζησόπουλος (68’ Πρασσάς), Τέλιος, Κέϊβιν, Γκέρσι, Ευθυμιάδης (68’ Νικολαϊδης), Κατσούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Γοργοτσιάς, Τέγος.