Βαθμολογία

Οι «εκλεκτοί» του Αναστόπουλου για την πρεμιέρα

Την 1η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Άρης είχε ρεπό, αλλά τώρα ήρθε η ώρα του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει το Σάββατο (3/10, 16.00) τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται την Παρασκευή (2/10) με απογευματινή προπόνηση.

Αμέσως μετά, ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται ο  νεοφερμένος Λεωνίδας Κυβελίδης. Αναλυτικά η αποστολή: Τζινάρ, Μπαϊμάκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Λιόνης, Μαζουλουξής.

Παράλληλα, δήλωση εν όψει της πρεμιέρας έκανε ο επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Θόδωρος Καρυπίδης, τονίζοντας ότι έχει όραμα για την ομάδα και το επόμενο διάστημα θα αποκαλύψει περισσότερα, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι «η φετινή περιπέτεια του Άρη σ' αυτήν την κατηγορία θα είναι σύντομη».

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΡΗ, θα ήθελα να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά στην ομάδα και τους φιλάθλους μας. Έχοντας την ευθύνη του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας, κάναμε το καλύτερο δυνατό σε συνεργασία με τον προπονητή μας Νίκο Αναστόπουλο, προκειμένου να δημιουργήσουμε μία ομάδα, η οποία θα εκπληρώσει τον στόχο μας.

Προσωπικά έχω τη βεβαιότητα ότι η φετινή περιπέτεια του ΑΡΗ σ' αυτήν την κατηγορία θα είναι σύντομη. Πολύ γρήγορα θα τελειώσει αυτή η δοκιμασία. Έχω όραμα για τον ΑΡΗ και σε λίγο καιρό θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.

Από εσάς, τους φίλους του ΑΡΗ, ζητώ να σταθείτε μαζικά στο πλευρό της ομάδας μας, όπως χρόνια κάνετε άλλωστε. Γιατί χωρίς εσάς δεν υπάρχει ΑΡΗΣ και χωρίς εσάς δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα. Κατανοώ την πικρία και την απογοήτευση που νιώθετε, αλλά να είστε σίγουροι ότι από φέτος ο ΑΡΗΣ αλλάζει. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…». Τέλος, ανακοινώθηκε ότι ο Αντώνης Λυκούρης θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας είναι ο Αντώνης Λυκούρης. Ο Αντώνης Λυκούρης (γεννήθηκε στις 13/01/1986) μέχρι πρότινος ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ατρομήτου, συνεργάτης του Σέρβου, Σλόμπονταν Σούιτσα».