Βαθμολογία

Λαρισινό ντέρμπι στην 2η αγωνιστική

Με λαρισινό ντέρμπι συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Γ’ Εθνική κατηγορία, με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής να έχουν οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής. Συγκεκριμένα, ο λόγος για το παιχνίδι ανάμεσα σε Δωτιέα Αγιάς και Τύρναβο.

Η ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη, προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε με σκορ 2-3 τον Οπούντιο Μαρτίνου, εκτός έδρας, ενώ από την άλλη, ο Τύρναβος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του, απέναντι στον Πιερικό.

Σίγουρα, πρόκειται για μια σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο από τους συνολικά τρεις εκπροσώπους του Νομού μας στην κατηγορία, που θα δείξει πολλά για την συνέχεια, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει κι ένα τεστ για τους τεχνικούς των δύο ομάδων, ώστε να δουν σε τι σημείο βρίσκονται οι παίκτες τους.

Τέλος, όσον αφορά τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που κι αυτός την 1η αγωνιστική πήρε την νίκη απέναντι στον Αχέροντα Καναλακίου, αυτήν την αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Θεσπρωτό, θέλοντας να κάνει το δύο στα δύο και να πάρει ένα ακόμα τρίποντο.

Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2015 (16:00)

Γ’ Εθνικής (2ος Όμιλος)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Φαρκαδόνα

Ρήγας Φεραίος-Οπούντιος Μαρτίνου

Δωτιέας Αγιάς-Τύρναβος

Πιερικός-Φωκικός

Καραϊσκάκης ΑΕ-Εθνικός Φιλιππιάδας

Θεσπρωτός-Οικονόμος Τσαριτσάνης

Αχέρων Καναλακίου-Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Νίκη Βόλου-Αιγινιακός