Βαθμολογία

Ντέρμπι και όμορφο θέαμα υπόσχεται η έναρξη της Β’ ΕΠΣΛ

Ξεκινάει το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, η αγωνιστική δράση και στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα, στο οποίο οι ομάδες χωρίζονται σε 3 Ομίλους και σίγουρα φέτος αναμένεται να χαρίσει απλόχερα θέαμα και ευχαρίστηση σε όλους όσους θα το παρακολουθήσουν.

Στον 1ο Όμιλο, τα βλέμματα πέφτουν στο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο νεοφώτιστες Ομάδες, τον Μελιβοιακό και τον Θερμαϊκό Στομίου, που πέρυσι «κονταροχτυπήθηκαν» για την άνοδο στην Γ’ ΕΠΣΛ. Επιπλέον, το Κιλελέρ, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, θα παίξει στην έδρα του Διογένη, ενώ το Μελισσοχώρι θα υποδεχθεί το Αρμένιο, σε μια αναμέτρηση, με έντονο το τοπικό στοιχείο.

Στον 2ο Όμιλο, ο Ροδιακός θα φιλοξενηθεί από την ιστορική ομάδα της Ανθούπολης, με τις δύο ομάδες που αποτελούν παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, θέλοντας να πετύχουν κάτι καλό φέτος. Το Μεγάλο Ελευθεροχώρι, που πέρυσι πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία στην κατηγορία, υποδέχεται τους Καλαρρύτες, ενώ η Ακαδημία Τυρνάβου, που πέρυσι υποβιβάστηκε από την Α1’ ΕΠΣΛ, θα υποδεχθεί το Μεσοχώρι, που αντίστοιχα ανέβηκε από την Γ’ ΕΠΣΛ.

Τέλος, στον 3ο Όμιλο, η Πελασγιώτιδα που θέλει να επαναλάβει την περσινή επιτυχημένη χρονιά και να πανηγυρίσει ακόμα μια άνοδο, θα υποδεχθεί το Ναρθάκι, ο Άγιος Θωμάς, την Υπέρεια και η Χαραυγή την Κοιλάδα, όσον αφορά τις αναμετρήσεις που θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Κατά τα άλλα, η Τερψιθέα θα αγωνιστεί στην έδρα του Ατρόμητου Βαμβακούς, όπως επίσης και η Αναγέννηση Φαρσάλων σε αυτήν του Άρη Κουλουρίου, ενώ το Μαυροβούνι θα κάνει το ρεπό του.

Β’ ΕΠΣΛ: 1η Αγωνιστική

Ώρα έναρξης των αγώνων: 16:00

Β’ ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος)

(03/10)Μελιβοιακός-Θερμαϊκός Στομίου

(03/10)Διογένης-Κιλελέρ

(03/10)Αστέρας Μελισσοχωρίου-Δόξα Αρμενίου

(03/10)Δόξα Ομορφοχωρίου-Λύκοι

(03/10)Ομόνοια-Μελία

(04/10)Ατρόμητοι/Θύελλα-Χείμαρρος Μαρμαρίνης

Β’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος)

(04/10)Συκέα-Αναγέννηση Πουρναρίου

(04/10)Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου-Καλαρρύτες

(04/10)Κεραυνός Δένδρων-Νεάπολη

(04/10)Όλυμπος Καρυάς-Προοδευτική Βερδικούσιας

(04/10)Ανθούπολη-Ροδιακός

(04/10)Ακαδημία Τυρνάβου-Ελπίς Μεσοχωρίου

Β’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος)

(03/10)Πελασγιώτιδα-Ναρθάκι

(03/10)Άγιος Θωμάς-Δόξα Υπέρειας

(03/10)Άρης Κουλουρίου-Αναγέννηση Φαρσάλων

(03/10)Χαραυγή-Κοιλάδα

(03/10)Ατρόμητος Βαμβακούς-Μαχητής Τερψιθέας

(04/10)Πανιώνιος-Ολυμπιακός Αμπελιάς

Ρεπό: Μαυροβούνι