Βαθμολογία

Λιονάκης: «Να πραγματοποιήσουμε αξιόλογη πορεία»

Η σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ηλυσιακό, ο οποίος στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής ηττήθηκε με 1-0 από την Τριγλία Ραφήνας. Την Πέμπτη (1/10) ο πρόεδρος του Ηλυσιακού ξεκαθάρισε πως δεν του άρεσε η ομάδα του σ' αυτό το ματς και πως θα πρέπει να γίνει μία νέα αρχή από τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ξεκινήσαμε τη σεζόν με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Κάναμε αρκετές και ποιοτικές προσθήκες έτσι ώστε να πετύχουμε πιο εύκολα συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια το στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να αποδώσουμε όμορφο ποδόσφαιρο, πράγμα που αρέσει στον κόσμο και κατά συνέχεια να πραγματοποιήσουμε μια αξιόλογη πορεία.

Απο την αρχή των φιλικών αγώνων θεωρώ ότι είχαμε καλή εικόνα με εξαίρεση τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Τρίγλια . Σε αυτόν τον αγώνα δείξαμε ένα πρόσωπο που δεν μου άρεσε καθόλου . Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε. Περιμένω αυτό να αλλάξει από τον επόμενο αγώνα με τον Ιωνικό . Σε αυτόν αγώνα πρέπει να κάνουμε καινούρια αρχή έτσι ώστε να μην έχουμε την ίδια απαράδεκτη εικόν.

Όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι και αλλιώς όπως λέω πάντα έτσι θα πω και τώρα ότι Κυριακή με Κυριακή κρινόμαστε όλοι. Πρόεδρος , διοίκηση, τεχνικός διευθυντής, προπονητής, ποδοσφαιριστές. Περιμένω από τα παιδιά το καλύτερο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την νίκη»