Βαθμολογία

Κυβελίδης: «Είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω»

Media day είχε την Πέμπτη (1/10) στον Άρη μεταξύ άλλων κι εκτός του Νίκου Αναστόπουλου μίλησε και το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, ο Λεωνίδας Κυβελίδης.

Ο πρώην φορ της Παναχαϊκής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του και ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς.

«Ευχαριστώ την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και θα προσπαθήσω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, έχει υψηλούς στόχους, αλλά θα πρέπει να τονίσω ότι η Γ' Εθνική είναι περίεργη κατηγορία, πρέπει να προσέχουμε από την αρχή της περιόδου ώστε να μην βρεθούμε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις στο τέλος».

Για τον εαυτό του είπε: «Είμαι πανέτοιμος έχω κάνει προετοιμασία και εύχομαι να είμαι υγιής και να βοηθήσω την ομάδα» ενώ για τις απαξιωτικές δηλώσεις του προέδρου της Παναχαικής για τον Άρη και τον ίδιο είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω, να ευχαριστήσω μόνο την ομάδα που με άφησε να φύγω».

Από εκεί και πέρα, απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου είχαν οι παίκτες, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Για την Παρασκευή (2/10) υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με την ομάδα της Πέλλας.