Βαθμολογία

Αποκλειστικό: Μπαρνέτ καλεί τον Λαρισαίο Νίκο Τασόπουλο!

Το όνειρό του ζει αυτές τις μέρες ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Νίκος Τασόπουλος. Ο 21χρονος (14/11/1994) ταχύτατος εξτρέμ βρίσκεται στο Λονδίνο με σκοπό να περάσει από το μικροσκόπιο του τεχνικού τιμ της Μπαρνέτ, μιας από τις ιστορικότερες ομάδες στην Αγγλία.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Μπαρνέτ είναι αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στο Λονδίνο. Σήμερα η Μπαρνέτ αγωνίζεται στην League Two, την τέταρτη και χαμηλότερη επαγγελματική κατηγορία της Μεγάλης Βρετανίας. Η έδρα της είναι το Underhill Stadium. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ίαν Χέντον (παλαίμαχος παίκτης της Μπαρνέτ) και πρόεδρος της ομάδας είναι ο Άντονι Κλεάνθους. Τα χρώματα της ομάδας είναι το πορτοκαλί και το μαύρο.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο (3-4/10) ο Νίκος Τασόπουλος θα βρεθεί στο γήπεδο της Μπαρνέτ για να δοκιμαστεί από την πρώτη ομάδα. Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη παρουσία του εν λόγω παίκτη στον Αγγλικό σύλλογο, αφού είχε προηγηθεί δοκιμαστικό, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήρθε επίσημη πρόσκληση για τον παίκτη του Ηρακλή Λάρισας, όπως μπορεί εύκολα κάποιος να δει και στην σχετική φωτογραφία που δημοσιεύουμε αποκλειστικά στο athleticlarissa.gr.

Σίγουρα είναι κάτι ιδιαίτερα τιμητικό για τον δικό μας Νίκο που θα βρεθεί στην Μέκκα του ποδοσφαίρου. Αξίζει να αναφέρουμε πως εκεί θα μείνει για να συμμετάσχει σε δύο φιλικά παιχνίδια με την πρώτη ομάδα και στη συνέχεια θα περιμένει τα… ευχάριστα νέα.

Ο Τασόπουλος ξεκίνησε τη φετινή χρονιά στον Ηρακλή Λάρισας με προπονητές τους Νίκο Αργυρούλη και Νίκο Βλαχούλη, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει από τη Νίκαια και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Το athleticlarissa.gr εύχεται ολόψυχα στον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή να ζήσει το όνειρό του και όταν ξυπνήσει να έχει μόνο ευχάριστα νέα…