Βαθμολογία

Σχολή τερματοφυλάκων στον Απόλλων Λάρισας

Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η νέα σχολή τερματοφυλάκων του Απόλλωνα Λάρισας, της οποίας υπεύθυνος είναι ο βετεράνος τερματοφύλακας και νυν προπονητής γκολκίπερ της ομάδας, κ. Θεόδωρος Κυριακούλης.

Στόχος δεν είναι απλώς να ετοιμάσει ο κ. Κυριακούλης τους αυριανούς «άσους» του Απόλλωνα, αλλά παράλληλα να δουλέψει και να συνεργασθεί με τερματοφύλακες όλων των ομάδων της Λάρισας, για να βελτιώσουν και να κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα, την αγωνιστική τους φόρμα και τις επιδόσεις τους.

Ο Απόλλωνας καλεί λοιπόν όλα τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και έχουν φυσικά έφεση στο να παίζουν κάτω από τα δοκάρια να έρθουν σε επαφή με τον κ. Κυριακούλη (κινητό 6977 95 80 55) προκειμένου να τους δώσει όλες εκείνες τις απαραίτητες διευκρινίσεις που τυχόν θα ζητήσουν. Και όλα αυτά γιατί στον Απόλλωνα βλέπουν μόνον τον πρωταθλητισμό, αλλά «χτίζουν» σε «βάθος» και τον αθλητισμό.

Ο Απόλλωνας Λάρισας ευχαριστεί το «Personal Fitness Club»

Η διοίκηση του Απόλλωνας Λάρισας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το Personal Fitness Club και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του κ. Χρήστο Τερζούδη, για την χορηγική του υποστήριξη αλλά και τις συνεχείς υπηρεσίες εκγύμνασης που παρέχει το υπερσύγχρονο γυμναστήριο, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το Personal Fitness Club βρίσκεται στην Αγχιάλου 4 (Εμπορικό Κέντρο «Γαία») στην Φιλιππούπολη, στην Λάρισα.