Βαθμολογία

Καρκατσέλας: «Η φιλοσοφία μας ο σεβασμός και το ήθος»

Ο πρόεδρος της ομάδας της Δήμητρας Γιάννουλης κ. Δημήτρης Καρκατσέλας στο πλαίσιο του Αγιασμού προέβει σε δηλώσεις στο athleticlarissa.gr για τη νέα χρονιά. Αναλυτικά τόνισε: «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς, η ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης ξεκίνησε πολύ καλά με τρεις νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς. Χάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι από μια καλή ομάδα, το σκορ όμως δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού.

Εύχομαι η ομάδα μας να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Σαν διοίκηση μας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα να αθλούνται οι νέοι και να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο, κυρίως όμως να έχουν σεβασμό και ήθος προς τους συμπαίκτες, αντιπάλους και σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Στην ομάδα μας έχουν τρεις παλιούς ποδοσφαιριστές που είναι οι: Μανάκας, Θώμος και Εμμανουήλ και είναι η σημαία της ομάδας μας.

Σίγουρα αυτοί αποτελούν παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές που έχει η Δήμητρα Γιάννουλης φέτος και οι νεαροί παίκτες μας είναι περίπου 15, ηλικίας κάτω των 20 ετών. Θέλουμε να έχουμε νέους παίκτες για να τους βοηθάμε να εξελίσσονται και να πάνε όσο ψηλότερα γίνονται».

Βάσω Γκατζούλη