Βαθμολογία

Αγιασμός για την Δήμητρα Γιάννουλης με πολλές ευχές

Την Τρίτη (29/9) έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός της Δήμητρας Γιάννουλης για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο σύλλογος ζήτησε τη βοήθεια του θεού ώστε οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων να έχουν την υγεία τους και πολλές επιτυχίες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Πατήρ Ιωάννης ετέλεσε τον Αγιασμό, είπε πως η εκκλησία είναι δίπλα στον αθλητισμό που είναι υγεία, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους (διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές). Επίσης να λειτουργούν με σύμπνοια και να παίρνουν δύναμη από τον θεό και στο τέλος του λόγου του, ευχήθηκε στην Δήμητρα Γιάννουλης να έχει μια καλή ομάδα και να φέρει και τίτλους όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Στον Αγιασμό ήταν παρούσα όλη η διοίκηση και ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Καρκατσέλας. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ακαδημία της Δήμητρας Γιάννουλης έχει τα εξής τμήματα:

- Προτζούνιορ (προπονητής κ. Χρήστος Χατζηλιάδης)

- Τζούνιορ (προπονητής κ. Νίκος Χατζημπύρος)

- Προπαιδικό (προπονητής κ. Α. Αγγελακόπουλος)

- Παιδικό – Εφηβικό (προπονητής κ. Γιάννης Μπαμπάλης)

Η Ακαδημία μέχρι στιγμής έχει 90 παιδιά στα τμήματα υποδομής, οι προπονητές είναι πτυχιούχοι γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Προσφέρουν άριστη δουλειά με εξαιρετικό ήθος και είναι αυτό που ενδιαφέρει ως επί το πλείστον, αφού είναι η φιλοσοφία της ομάδας και αυτό θέλουν να μεταδώσουν και στους μικρούς ποδοσφαιριστές μαζί με όλες τις αξίες του αθλητισμού.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στις 17:00 στο γήπεδο της Γιάννουλης. Τηλέφωνο για εγγραφές κ. Γιώργος Σκιαδόπουλος: 6945.89.18.13 & κ. Δημήτρης Καρέλας: 6972.904.883.