Βαθμολογία

Συνεδριάζουν και αποφασίζουν στον ΟΦΗ

Η απογοητευτική εικόνα του ΟΦΗ στην πρεμιέρα του στη Γ’ Εθνική και η ήττα με 2-0 από τον Εθνικό προκαλεί έντονο προβληματισμό στη διοίκηση του συλλόγου. Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης (29/9), προκειμένου να συζητηθεί το «ναυάγιο», αλλά και οι επόμενες κινήσεις,

Το κλίμα είναι βαρύ για τον Μουράτ Σεροπιάν, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν η σωστή λύση θα ήταν η απομάκρυνση του προπονητή τόσο νωρίς, καθώς αυτό θα έφερνε νέα αστάθεια στην ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση θα συζητήσει πιθανότητες περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας εν όψει της συνέχειας. Όπως ανέφερε πηγή της διοίκησης, «θα γίνει ότι πρέπει με γνώμονα το καλό του ΟΦΗ».

Το μόνο ευχάριστο ήρθε από το μέτωπο του τραυματισμού του Ζντράβκο Πόποβιτς, καθώς η ζημιά στο αριστερό του πόδι δεν είναι τελικά τόσο σοβαρό.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση και αιμάτωμα στο μετατάρσιο, που θα τον κρατήσουν εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 15 ημέρες, χάνοντας έτσι τις αναμετρήσεις με Ηράκλειο και Κηφισιά.