Βαθμολογία

Αγγελόπουλος: «Ιδιαίτερη ημέρα για εμάς»

Δηλώσεις με νόημα έκανε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου. Ο κύριος Αγγελόπουλος χαρακτήρισε ιδιαίτερη την αποψινή ημέρα ενός χρόνου από τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του. Αναλυτικά ο κύριος Αγγελόπουλος δήλωσε τα εξής:

Hταν μία ιδιαίτερη ημέρα για εμάς γιατί κλείνει ένας χρόνος από τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη. Οπότε με τον κατεξοχήν εκπρόσωπο του Κρητικού ποδοσφαίρου, τον ΟΦΗ, θέλαμε να επιδείξουμε καλή φιλοξενία και να καταδείξουμε ότι ο αθλητισμός δεν είναι πόλεμος..Ολοι πάμε για τη νίκη, αλλά μέχρι ένα όριο.

Αφενός για εμάς ήταν σημαντικό το κομμάτι, για να γίνει ένα ματς γιορτή,αφετέρου γιατί ο Εθνικός έχει μία μεγάλη ιστορία όπως και ο ΟΦΗ με τον οποίο μας χωρίζουν και μας ενώνουν πράγματα.

Μας ενώνουν κάποια ωραία παιχνίδια και μας χωρίζουν κάποια άλλα όπως πριν 25 χρόνια,τότε που ο Εθνικός ήθελε να σωθεί και κάποιοι έπαιξαν με υπερβολικό πάθος. Ηταν 21 Μαϊου του 1993. Δεν τα ξεχνάμε και δεν πρέπει να τα ξεχνάνε οι ομάδες, γιατί αυτό είναι μέσα στον αθλητισμό. Απο κει και πέρα, κάναμε μία πολύ ωραία αρχή ,ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας, αλλά οι τρεις πόντοι μετράνε.

Για το αν είναι φαβορί ο ΟΦΗ

Ο κοουτς ο δικός μας είπε ότι τα φαβορί φαίνονται μέσα στο γήπεδο . Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ δεν έχει βρεί τα πατήματα του, έχει πίεση απο τον πολύ κόσμο να ανεβεί άμεσα ,αλλά η Γ Εθνική είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και καλό θα είναι να βάλουν το κεφάλι κάτω και να μην βρίσκουν δικαιολογίες για το τι τους φταίει στο κάθε παιχνίδι και να φτιάξουν μία ομάδα ανταγωνιστική. Θεωρώ οτι έχει τα στοιχεία να το κάνει ,αρκεί να μάθει απο τα λάθη που δεν είναι μόνο μέσα στο γήπεδο.

Πηγή: ethnikos24