Βαθμολογία

Ήττα στο δεύτερο φιλικό για την ΑΕΛ

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας είχε την Κυριακή (27/9) το απόγευμα η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ όπου και υποδέχθηκε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης τις Ελπίδες Καρδίτσας.

Ο σύλλογος της Καρδίτσας που αγωνίζεται στην Α΄εθνική εμφανώς και παρουσιάστηκε πιο έτοιμος στον αγωνιστικό χώρο, επικρατώντας με σκορ 9 - 0, με το σκορ φυσικά να περνά σε δεύτερη μοίρα για τους δύο προπονητές.

Τόσο ο Αχιλλέας Μαστοροδήμος όσο και ο Δημήτρης Κουτσονάσιος είδαν πολλά πράγματα και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αθλήτριες των δύο συλλόγων, με την συνέχεια φυσικά να δείχνει ακόμα καλύτερη ενόψει και των νέων πρωταθλημάτων.

Πρωταγωνιστής του σημερινού φιλικού αγώνα ήταν η Σάλκονιτς όπου πέτυχε έξι τέρματα, ενώ δύο γκολ πέτυχε η Γούλα και ένα η Κόλλια για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Τέλος, η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας για την παραχώρηση του γηπέδου για το σημερινό φιλικό με τις Ελπίδες Καρδίτσας.

ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βλασιάδου, Κούκου, Βοϊκλή, Ρήγα, Σωτηριάδη, Πουρλιώτη, Γαγάρα, Λόγου, Χριστοφορίδη, Σιμούλη, Τσούκα. Αγωνίσθηκαν και οι: Ακριβούλη, Νάση, Μυρτάι, Ζαχαρά, Λιάγκα, Ζαχαριάδη, Τσία.

Ελπίδες Καρδίτσας (Δημήτρης Κουτσονάσιος): Τσιλίκα, Σίμω, Αλεξίου, Πίθουλα, Λάσκου, Κόλλια, Σδράνκοβιτς, Σάλκονιτς, Χρισοστόμου, Κόγγουλη, Γούλα. Αγωνίσθηκαν και οι: Λιάκου, Καλπία, Παιδή, Καραμήτρου, Χαρίση.