Βαθμολογία

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αμπελωνιακό

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, κατάφερε να πάρει ο Αμπελωνιακός, που κέρδισε με σκορ 2-1 τον Φαλανιακό και έδειξε, ότι σιγά-σιγά βρίσκει τον ρυθμό του.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο πρώτο ημίχρονο με τους Γιάννη Αλατά και Βαρσάμη, ενώ ο Φατούρας, είχε και δοκάρι στο 41ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Τάκη Παραφέστα, πήρε μπροστά και έτσι στο 56ο λεπτό, ο Συκιώτης άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Φαλανιακός απάντησε, ισοφαρίζοντας, όταν ο Πανταζής έβγαλε την σέντρα με εκτέλεση φάουλ και ο Σουλιώτης σημείωσε το 1-1.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ και πάλι με τον Συκιώτη, που στο 80’ διαμόρφωσε το 2-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Βραζιτίκος, Αρσένης (60’ Πούλιος), Τζιαρτζιάνης, Κοτούλας, Γκόλτσος, Λιόντος, Ψύρρας (80’ Νταφούλης), Χατζούλης, Συκιώτης, Φετάου (70’ Νταλακούρας), Ρόκα.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Χριστιανίδης, Σουλιώτης (70’ Αλεξανδρής), Πανταζής (62’ Παπαγεωργίου), Λιλολάρι, Κολοβός, Μπλέντι, Βαρσάμης, Καρυώτης, Αλατάς Γ.

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Καρδούλας, Κόκκας.

Γιώργος Μητσιούλης