Βαθμολογία

«Άλωσε» την Ελασσόνα το Καλοχώρι

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-2 πήρε η Αναγέννηση Καλοχωρίου, μέσα στην Ελασσόνα, όπου επικράτησε του Π.Ο.Ε. με αυτό το σκορ, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ. Μάλιστα, το θετικό για τους φιλοξενούμενους, πέρα από την νίκη, ήταν και η πολύ καλή εμφάνιση για ακόμα ένα ματς του 16χρονου Κωνσταντίνου Τσιαντούλη, ο οποίος έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Όλη η δράση, σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος, όταν στο 50ο λεπτό, ο Λουκανίκας, βρήκε με ωραία πάσα τον Μπούνα, που άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1. Στο 70’, όμως, ο Π.Ο.Ε. απάντησε, όταν ο Δημήτρης Ματούλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για την ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα, σε 1-1.

Αυτό όμως, δεν ήταν αρκετό και έτσι στο 82ο λεπτό, ο Ταρταμπούκας, βρήκε με ωραία πάσα τον Κώστα Τσιαγκούλη, με τον νεαρό, ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να μην αστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό 1-2, χαρίζοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Μπούνα είχε δοκάρι στο 89’, ενώ στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 25’, ο Μιγδάνης κατάφερε να αποκρούσει ένα πέναλτι του Ταρταμπούκα, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος.

Π.Ο.Ε. (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Νταμπώσης, Περτζόνι, Μπούσιας, Κυρίτσης Αθ. (85’ Θέμελης), Σινάπαλος Μ., Ντούφας (50’ Καραμάνος), Μάρκου (85’ Γεωργούλας), Καρυπίδης, Ματούλας.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης Π., Μάρκου, Έξαρχος, Νεστορίδης, Σπυρόπουλος, Βενέτης, Λουκανίκας (86’ Λίταινας), Μπούνα, Ταρταμπούκας (90’ Δάκτυλας), Παιδής (55’ Τσιαντούλης Κ.).

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Νατσιούλας, Παλαμίδας.

Γιώργος Μητσιούλης