Βαθμολογία

Σπουδαία ανατροπή και διπλό στο 93’ για τον Δωτιέα Αγιάς

Ο Δωτιέας Αγιάς φρόντισε να ξεκινήσει με το δεξί στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Το έκανε μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αφού κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει με 2-3 στην έδρα του Οπούντιου Μαρτίνου.

Οι γηπεδούχοι του Μάκη Ζαχαρόπουλου ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι. Πρωταγωνιστής ήταν ο Καντού, ο οποίος τους έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στο 42’ και μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Δωτιέα, έγραψε από κοντά το 1-0 και στο 55’ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Τσακάλι.

Στη συνέχεια όμως ο Οπούντιος εξαφανίστηκε και οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Η αντεπίθεση ξεκίνησε στο 65’ όταν ο Τσιρογιάννης μείωσε.

Το γκολ αυτό γέμισε με άγχος τους γηπεδούχους και η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο όταν ο Πέππας αποβλήθηκε στο 75’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Τσατσαλίδης στο 81’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια και ο ίδιος παίκτης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σφράγισε την σπουδαία ανατροπή για την ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Κουτσούμπας, Στυλιανός, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Δέδες, Κακκάβας (75' Κωτσαλάς), Γκριτζάπης, Κόκα, Καντού, Πέππας.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης Π., Παππάς, Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Ντακούλας, Μπαλογιάννης (93' Ιωαννίδης), Τσατσαλίδης, Κορλός (65' Ραμάι), Τσιρογιάννης, Καρβούνης.