Βαθμολογία

Ο Παλάσκας έκανε το καθήκον του

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε ο Απόλλων Λάρισας, μέσα στο Μακρυχώρι, απέναντι στον τοπικό Αετό, το απόγευμα της Κυριακής, για την 3η αγωνιστική της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Έτσι, πλέον η ομάδα της Λάρισας έφτασε τους 7 βαθμούς και ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με το Καλοχώρι, τον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δαμασιακό.

Ο Θανάσης Παλάσκας, ήταν αυτός που μόλις στο 15ο λεπτό σημείωσε το 0-1, έπειτα από σέντρα του Γιαννακόπουλου. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κολοβός κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Αντωνόπουλος, όμως ο έμπειρος επιθετικός του Απόλλωνα, σημάδεψε το δοκάρι του Κωνσταντίνου και έπειτα η μπάλα βγήκε άουτ.

Δοκάρι, είχε και ο Παλάσκας στο 35ο λεπτό, όπως επίσης και ο Φουσίκας από την πλευρά του Μακρυχωρίου, ωστόσο το 0-1, παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, χωρίς να αλλάξει κάτι με εξαίρεση ένα πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι, πάνω στον Φουσίκα, το οποίο όμως δεν δόθηκε από τον διαιτητή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές διαμαρτυρίες από τον Αετό, ενώ είχαμε και μια μικρή διακοπή, λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε.

Στην συνέχεια, ο Γκαραλιάκος κι αυτός με την σειρά του σημάδεψε το δοκάρι του Μπρέλλα και έτσι, το 0-1 παρέμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης, με την ομάδα του Γιάννη Μάγγου, να κατακτά ακόμη ένα τρίποντο στον φετινό Μαραθώνιο.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κωνσταντίνου, Τίκος, Μπουζώνας (46’ Δάσσιος), Καλπίας, Πολύζος, Παυλόπουλος, Αργύρης, Τέας (55’ Παπαδημητρίου), Φουσίκας, Νικούλης, Γκαμπέτας (60’ Γκαραλιάκος, λ.τ.).

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Μπρέλλας, Νάτσης, Φλώρος, Κολιός, Γιαννακόπουλος, Κούρο, Κουρδής, Χαρούλης (80’ Τσένος), Αντωνόπουλος (60’ Νάστας), Κολοβός (70’ Κόλα), Παλάσκας.

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Δεληγιάννη, Κόκκας.

Γιώργος Μητσιούλης