Βαθμολογία

(Χ)ορταστικό θέαμα στους Άγιους Ανάργυρους

Ισόπαλη με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων και την Δόξα Βλαχογιαννίου, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι, του Μάκη Αλεξούδη, προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό, όταν Αντωνόπουλος και Κουσιάς συνδυάστηκαν ωραία και ο δεύτερος άνοιξε το σκορ, με το 1-0 να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, με το «καλημέρα», οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, όταν ο Λιόλιος έδωσε στον Βρασίδα Κοντοθανάση και αυτός με ωραία σέντρα, βρήκε τον Ζηρδέλη, που με κεφαλιά σημείωσε το 1-1. Μάλιστα, στο 63’, η ομάδα του Νίκου Φακίτσα πήρε και κεφάλι στο σκορ, με πανομοιότυπο τρόπο, όταν και πάλι ο Βρασίδας Κοντοθανάσης έβγαλε την σέντρα και ο Ζηρδέλης χρίστηκε σκόρερ για το 1-2.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και στο 85’ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Ευαγγέλου έπειτα από σέντρα του Βίλλη. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις θα μπορούσαν να «κλέψουν» και το τρίποντο, αλλά ο Μάρκος Βιλανάκης δεν κατάφερε να σκοράρει σχεδόν πάνω από την γραμμή.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Βίλλης, Βλησαρούλης, Παναγιώτου, Τσιφλίζογλου, Μούμος, Γάκης (55’ Βιλανάκης Μ.), Κουσιάς, Αντωνόπουλος (70’ Σαμπάνης), Ρουμελιώτης (75’ Ευαγγέλου), Αμαρλαριώτης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Ξεσφύγγης, Αλεξίου (65’ Μήσιος Δ., λ.τ.), Αθανασούλης, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Νικ., Κοκόμπελης (80’ Δήμος), Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης, Πατσιωτός (25’ Λιόλιος, λ.τ.), Κοντοθανάσης Δ.

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Καρακώστας, Μίχος.

Γιώργος Μητσιούλης