Βαθμολογία

Μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δάφνη Γλαύκης και Ηρακλή Χάλκης, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, του Φώτη Πλίτση, άνοιξαν νωρίς το σκορ, όταν μόλις στο 10ο λεπτό, ο Μπατζογιάννης σημείωσε το 1-0. Στην συνέχεια έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ είχαν και δύο ακυρωθέντα τέρματα, με τους Αλεξανδρή και Τσιώμη.

Από την άλλη, η ομάδα του Σπύρου Μούτσιου, έμεινε με 10 παίκτες στο 65’, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σωτήρης Βογιατζής. Παρ’ όλα αυτά, ο Ραπτοτάσιος, 5 λεπτά αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα της Χάλκης και να διαμορφώσει το τελικό 1-1, χαρίζοντας της έτσι τον πρώτο της πόντο στο πρωτάθλημα.

Δάφνη Γλαύκης (Φώτης Πλίτσης): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Σμυρλής, Υφαντής, Αλεξανδρής, Κολιοφούτης (65’ Τσιώλης Νικ.), Βεργής, Τσιώμης, Μπατζογιάννης, Φώτος (30’ Αγγελακόπουλος, λ.τ.), Σπανούλης (72’ Τσιώλης Ευ.).

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Χαβίλας, Σταμάτης, Τζεμολάρι, Βογιατζής Σ., Ντινούλης (46’ Νταμήτρος), Τσίρκας, Ραπτοτάσιος, Βογιατζής Χ., Ντραμπάκουλος (53’ Κατσάνας), Λυντέρης, Μόκας.

Διαιτητής: Καραγιάννης Βοηθοί: Αρχοντής, Τσακνάκης.

Γιώργος Μητσιούλης