Βαθμολογία

«Άστραψε» τρεις φορές και βρέθηκε στην κορυφή

Την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΛ, απολαμβάνει η Αστραπή Νέας Πολιτείας, που κέρδισε με σκορ 0-3 την Δήμητρα Γιάννουλης και βρίσκεται πλέον μόνη της πρώτη.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35ο λεπτό, όταν ο Κοταρέλας εκτέλεσε ένα κόρνερ και βρήκε τον Παπαμάνο, που με κεφαλιά σημείωσε το 0-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αποστόλου κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κοταρέλας και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2, στο 60ο λεπτό. Το τελικό 0-3, διαμόρφωσε 10 λεπτά αργότερα ο Αποστόλου, που «σκάβοντας» την μπάλα «κρέμασε» τον Παναγιωτόπουλο και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την νίκη για την ομάδα του.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Γκουντρουμπής (60’ Μπέτσιος), Καλούσης, Εμμανουήλ, Μηνάς, Θώμος, Μανάκας, Γκαλγκανόπουλος, Χατζηγρηγορίου Κ., Μακρής (55’ Μουσιός), Κατσαμάκας (70’ Δαούλας).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Λιούσκας, Παπαμάνος, Ψωμολιάς, Μπατζέλας (85’ Σγουραλής), Καλτσάς (65’ Σουλτούκης), Μολάς, Σπανός, Κοταρέλας (80’ Γκιουρσάνης), Αποστόλου.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Αναστασίου, Τσαπράζης.

Γιώργος Μητσιούλης