Βαθμολογία

Θα ξε(Χ)αστεί γρήγορα

Ισόπαλοι και με σκορ 0-0 βγήκαν Αετός Αμυγδαλέας και Δαμασιακός, στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής. Οι δύο ομάδες, προσπάθησαν αρκετά να πετύχουν κάποιο γκολ, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με το ισόπαλο αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο και οι δυο αντίπαλοι να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον δεύτερο γύρο.

Ο Αετός, απείλησε κυρίως με τους Γιάννη Μαυρουδή, Πρίφτη και Δημήτρη Σιούτα του Βασιλείου στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ευκαιρίες έχασαν οι Βαΐτσης, Κυριάκος Πίρε και Παπακωστούλης.

Από την άλλη, ο Δαμασιακός, είχε κάποιες καλές στιγμές με κύριους εκφραστές τους Λόλα, Μπουκουβάλα και Στέλιο Λέτσιο. Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν κατάφερε να σκοράρει, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Σερακιώτης, Ευαγγελλούλης (70’ Πίρε, λ.τ.), Καφφές (85’ Μαυρουδής Αντ.), Πρίφτης, Παπακωστούλης, Βαΐτσης, Κυριάκος, Ανδριανόπουλος, Μαυρουδής Ι., Σιούτας Δ. του Β.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Μαστοροδήμος, Γεωργαντζιάς, Μπακαΐμης, Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Δούκας (70’ Αυλογιάρης), Μουσιάρης Δ., Γανός, Λούτσος (48’ Λέτσιος Στ.), Μπουκουβάλας, Λόλας.

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Τέγος, Ακρίβος.

Γιώργος Μητσιούλης