Βαθμολογία

Παλίκαρος ο Μαρουκάκης!

Με τον ιδανικότερο τρόπο επέστρεψε η ΑΕΛ στο AEL FC Arena! Νίκη με σκορ 3-0 επί της Λαμίας στην πρεμιέρα και μια εμφάνιση που σίγουρα άφησε υποσχέσεις για την δύσκολη συνέχεια της Β’ Εθνικής.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο παίκτης που έκανε την διαφορά με την βυσσινί φανέλα ήταν ο Ματθαίος Μαρουκάκης που με δύο γκολάρες που πέτυχε έκανε τον κόσμο να χαμογελάσει μετά από καιρό! Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπουντόπουλος στις καθυστερήσεις.

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις και εκμεταλλεύθηκε δύο από αυτές που του παρουσιάστηκαν ώστε να δώσει προβάδισμα στην ΑΕΛ με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο. Αρχικά στο 18ο λεπτό πήρε την μπάλα από την επέμβαση του Ρίζου στο σουτ του Μπουντόπουλου και την έστειλε στα δίχτυα και στο 42’ με σουτ άπιαστο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΛ έψαχνε έναν έμπειρο φορ και τον βρήκε στο πρόσωπο του Μαρουκάκη. Παίκτης δυνατός, ξέρει να κρατάει την μπάλα αλλά και να σκοράρει!

Ιδιαίτερα σημαντικό που με το…καλημέρα σκόραρε και μάλιστα δύο φορές με την ψυχολογία να έχει ανέβει κατακόρυφα για τα επόμενα ματς.

Θετικά δείγματα και από τον Καπό που έχει μέλλον. Όσο για τον Μπόγιοβιτς, όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο τότε θα δούμε σπουδαία πράγματα από τον Σέρβο φορ. Η ουσία είναι πως η ΑΕΛ βρήκε ένα «θωρηκτό» στην επίθεση και ακούει στο όνομα Ματθαίος Μαρουκάκης!