Βαθμολογία

Και οι... 14 ήταν υπέροχοι!

Σπουδαία εμφάνιση για τους παίκτες της ΑΕΛ με το…καλημέρα! Το 3-0 κόντρα στη Λαμία είναι ένα σκορ που δείχνει τις προθέσεις των παικτών του Ράτκο Ντόστανιτς!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Για την ιστορία σας παραθέτουμε τους 14 παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς της νέας σεζόν: Καβουσάκης, Νικολακάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος, Ουρτάδο (66' Καπός), Ροβίθης (76' Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης (71' Μπόγιοβιτς).

Εάν μπει κάποιος στη διαδικασία να μιλήσει για διακριθέντες τότε μάλλον θα δυσκολευτεί, διότι όλοι οι παίκτες έδειξαν θετικά δείγματα και γέμισαν με ικανοποίηση τον κόσμο που παρακολούθησε το ματς από τις εξέδρες αλλά και την τηλεόραση.

Όμορφος τρόπος ανάπτυξης από την άμυνα στο κέντρο και από εκεί στην επίθεση. Σύγχρονο ποδόσφαιρο, ελκυστικό θέαμα και πολλές τελικές προσπάθειες.

Ο Ντόστανιτς φάνηκε πως δούλεψε σε βάθος όλο το καλοκαίρι και κατάφερε να δημιουργήσει μια πειθαρχημένη ομάδα με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και έχοντας κάθε εβδομάδα ένα πλάνο που θα δώσει στο τέλος του κάθε αγώνα το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι να συνεχιστεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απ’ όλη την ομάδα και σιγά – σιγά να μπούνε και οι παίκτες που αποκτήθηκαν τελευταία και ακόμη δεν είναι έτοιμοι στο 100%.

Σίγουρα οι νίκες στις πρώτες αγωνιστικές θα δώσουν ψυχολογία στους παίκτες και δύναμη για την συνέχεια. Το πρώτο βήμα έγινε, σειρά έχει το επόμενο…