Βαθμολογία

Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο «Πηνειό», Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την ενίσχυση των αυξημένων πλέον αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 με ώρα προσέλευσης 10.00 π.μ. και ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ., με αφετηρία την Κεντρική  Πλατεία Λάρισας.

Η οικονομική κρίση επιδεινώνει κάθε μέρα τη ζωή όλων μας και ιδιαίτερα των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων και προσθέτει δυστυχώς νέους φτωχοποιημένους δικαιούχους στις λίστες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.

Στην ποδηλατοδρομία καλούνται οι μαθητές, οι σπουδαστές, οι φοιτητές και όλοι οι πολίτες της πόλης μας, να συμμετάσχουν ως φυσικές παρουσίες (με το ποδήλατο τους) και να συνδράμουν με τρόφιμα κυρίως πρώτης ανάγκης. 

Την διοργάνωση στηρίζουν τα Επιμελητήρια ( Εμπορικό , Οικονομικό ), ο Σ.Θ.Ε.Β., ο Εμπορικός Σύλλογος, η Περιφερειακή  Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, και τα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Τμήμα Ιατρικής, Τμήμα Βιοχημείας, Α Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας), τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της πόλης (Ράπτου, Καραβάνα, Μπακογιάννη και Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Δράκου).

Την εκδήλωση εθελοντικά υποστηρίζουν το Ε.Κ.Α.Β., το τμήμα Σαμαρειτών  του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, το Κ.Ε.Θ.Ε.Α. , οι Ραδιοερασιτέχνες Λάρισας, οι Πρόσκοποι Λάρισας, η Ομάδα Διάσωσης, οι Ποδηλατικές Δράσεις «Μια Λωρίδα», οι Ποδηλάτες Λάρισας, ο Ποδηλατι.κός Γ.Σ. Λάρισας, ο Ποδηλατικός  Όμιλος Λάρισας. Την ηχητική οργάνωση της εκδήλωσης θα υποστηρίξουν ο «Power fm 93.2» και τα ηχητικά «Ντούλας».

Εμπορικοί χορηγοί της ποδηλατοδρομίας είναι οι επιχειρήσεις: «Μέλισσα» ζυμαρικά, τα ποδηλατικά καταστήματα «Δαλαβίκαςbikes» και  τα νερά «ΘΕΟΝΗ».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Γαντζούδης Θεόδωρος  6944873565 

                               Αρζομανίδης Γιάννης  6977350612