Βαθμολογία

Όλα έτοιμα για Τύρναβο, Οικονόμο και Δωτιέα

Την προσεχή Κυριακή (27/9) ξεκινά στις 16:30 και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ο 2ος όμιλος όπου μετέχουν οι τρεις λαρισινές μας ομάδες.

Τύρναβος

Ο Τύρναβος την ερχόμενη Κυριακή στις 16.30 θα ξεκινήσει να την περιπλάνησή του στη Γ’ Εθνική κόντρα στον Πιερικό. Οι νέοι παίκτες του Μίλτου Ζιάκα προετοιμάστηκαν ιδανικά όλο αυτό το διάστημα και δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα, έχοντας φυσικά και στο πλευρό τους την συμπαράσταση των φιλάθλων.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Μολιχιτούδης με βοηθούς τους κ.κ. Μιχαηλίδης και Τυριακίδη (Μακεδονίας).

Οικονόμος Τσαριτσάνης

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης καθώς την Κυριακή το απόγευμα θα φιλοξενήσει στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» τον Αχέρωντα Καναλακίου.

Το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά έδειξε πολύ θετικά δείγματα γραφής όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας αλλά και με τη διεξαγωγή ορισμένων δυνατών φιλικών παιχνιδιών και αυτό που απομένει είναι οι «πράσινοι» να δείξουν το καλό τους πρόσωπο μιας και οι δυνατότητες τους είναι δεδομένες. Η ιστορική ομάδα αναμένεται να έχει στο πλευρό της και τον κόσμο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Θεολόγου με βοηθούς τους κ.κ. Δεμερτζή και Κεσίσογλου (Πέλλας).

Δωτιέας Αγιάς

Δύσκολη ξεκινήμα για τον Δωτιέα Αγιάς μιας και την Κυριακή δοκιμάζεται στην έδρα του Οπούντιου Μαρτίνου. Οι παίκτες του Γιάννη Αλεξούλη παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, θα προσπαθήσουν για ένα καλό ξεκίνημα σε μια δύσκολη έδρα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κάτοικος με βοηθούς τους κ.κ. Κολιάκος και Δέτση (Αθηνών).