Βαθμολογία

Ντόστανιτς: «Μοναδικός στόχος της ΑΕΛ η άνοδος»

Το Σάββατο (26/9) η ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη νέα σεζόν στο AEL FC ARENA με αντίπαλο τη Λαμία. Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς έκανε δηλώσεις στο a-sports.gr ενόψει της καινούριας χρονιάς.

«Αρχικά πιστεύω πολύ στην ομάδα που έχει χτιστεί εδώ και δύο μήνες. Η ομάδα είναι και δυνατή αθλητικά, αλλά έχει και ποιότητα. Καλά τα φιλικά, αλλά γνωρίζουμε πως το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Όλα τα παιχνίδια τα περιμένω δύσκολα, είτε παίζουμε με ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους είτε με εκείνες που θα παλεύουν για να σωθούν. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί δυνατοί αντίπαλοι, όπως οι Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου, πιθανόν να είναι και η Λαμία ή και κάποια έκπληξη. Ωστόσο, πάνω απ' όλα είναι η δική μας ομάδα.

Αυτό που θέλω πάντα από τους παίκτες είναι να δίνουν το 100%, γιατί είναι λογικό κάποια στιγμή να μην πάνε και κάποια ματς όπως επιθυμούμε. Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι είμαι ικανοποιημένος από την πόλη και τους φιλάθλους. Απλώς όσα παιχνίδια χρειαστεί να δώσει η ΑΕΛ, τους θέλω κοντά μας και να είναι σίγουροι ότι όλοι μας θα δίνουμε το μάξιμουμ για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο».